In gesprek met de KSF over het paradoxale imago van de klantcontactsector: waar staan we?

In deze podcast van het Klantcontact Café gaat Roelof Hemmen in gesprek met Wietse Westerhuis (directeur a.i. bij de KSF) en Chantal Rovers (Manager Customer Care bij Sports Unlimited Retail) over het imago en ontwikkelingen binnen de klantcontactsector. Is het einde van de ‘plasketting‘ in zicht? Is de CAO voor (facilitaire) contactcenters nog toereikend en moet er bijvoorbeeld een keurmerk komen voor ‘kwaliteit’ contactcenters? En wat is eigenlijk het verschil tussen de Customer Contact Management Association (CCMA) en de Klantenservice Federatie (KSF)? Je hoort het allemaal in deze podcast van het Klantcontact Café!

Je kunt de podcast hier beluisteren!

Over de gasten van het Klantcontact Café podcast
De KSF is dé branchevereniging van de klantcontactsector en wordt momenteel vertegenwoordigd door directeur (a.i.) Wietse Westerhuis. Leden kunnen jaarlijks deelnemen aan grote congressen en tientallen expertsessies om kennis te halen en te brengen. Sports Unlimited Retail is het moedermerk van merken zoals Perry Sport en AktiesportChantal Rovers is hier als Manager Customer Care verantwoordelijk voor het uitbouwen en borgen van een professionele klantcontact dienstverlening. Als klantcontact professional (met meer dan 20 jaar werkervaring) was Chantal recent initiatienemer van ‘het nieuwe geluid’, waarbij ze klantcontact professionals uit heel Nederland opriep om ideeën aan te leveren om de klantcontactsector meer positief te belichten en zich te ontdoen van haar soms slechte imago.

Van Klantcontact Café naar Podcast
Het Klantcontact Café is een inspirerende media platform voor klantcontact professionals uit Nederland en België. Na de succesvolle pilot van het Klantcontact Café als (online) talkshow, is het media platform nu uitgebreid met een podcast rubriek. Presentator Roelof Hemmen interviewt hierin interessante gasten uit de klantcontactsector met spraakmakende onderwerpen en actualiteiten.

Over Inspire, de organisator
Inspire is een gespecialiseerd uitzendbureau en sourcingspecialist in de klantcontactsector. Onze dienstverlening loopt uiteen van recruitment, uitzenden of detacheren van klantcontact personeel tot aan vakopleidingen en interim management.

Wij wensen je veel luisterplezier!