Organisatie

Het Klantcontact Café is een initiatief van uitzendbureau en sourcing specialist Inspire in samenwerking met CustomerFirst, dé toonaangevende vaktitel op het gebied van customer servicemanagement en klantcontact.

Inspire Sourcing Solutions

Inspire is een gespecialiseerd uitzendbureau en sourcingspecialist in de klantcontactsector. Onze dienstverlening loopt uiteen van recruitment, uitzenden of detacheren van klantcontact personeel tot aan vakopleidingen en Interim management.

Wij inspireren bedrijven om hun klantcontact afdelingen continu te verbeteren door onze unieke aanpak, diensten en hang naar kwaliteit. Anderzijds inspireren wij onze medewerkers om het maximale uit hun carrière te halen via ons talentenprogramma en vakopleidingen.

Kijk voor meer informatie op www.inspire-group.nl

CustomerFirst

CustomerFirst is dé toonaangevende vaktitel op het gebied van customer servicemanagement en klantcontact. We leveren met het magazine, de website en de live events vakinhoudelijke informatie voor strategische managers (je denkt erover) en operationele managers (je handelt ernaar).

Kijk voor meer informatie op https://customerfirst.nl

Sponsoren

Het Klantcontact Café wordt gesponsord door verschillende bedrijven met diepe wortels in in de klantcontactsector en die stuk voor stuk willen bijdragen aan het continu verbeteren van de klantcontactsector. Wil je meer weten over de sponsoren?