Sponsoren

Het Klantcontact Café wordt gesponsord door expert organisaties binnen de  klantcontactsector.

Salesforce

Salesforce is een cloud gebaseerd platform voor customer relationship management (CRM). Het optimaliseert elk bedrijfsproces waarbij klantinteractie plaatsvindt, zoals marketing, sales, commerce en klantenservice. Zo werken jouw klantenservice medewerkers met Service Cloud sneller en productiever op alle kanalen, zelfs vanuit huis. Dit zorgt voor naadloze en persoonlijke klantervaringen, wat resulteert in een hogere klanttevredenheid en lagere kosten.

Kijk voor meer informatie op https://www.salesforce.com/nl

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Teleperformance

Teleperformance biedt customer service oplossingen op maat, die klanten verbinden met uw merk. Onze organisatie is een strategische partner van toonaangevende bedrijven wereldwijd en biedt oplossingen en een betere klantenervaring bij iedere interactie.

Kijk voor meer informatie op https://nl.www.teleperformance.com/nl-nl

Co-sponsor

Wij staan voor een inspirerende werkomgeving, om in alle rust te werken, maar ook om samen te werken. Je komt collega ondernemers tegen bij de koffiemachine of in brasserie MyCanteen. Bij MyOffice staan snel internet, gastvrijheid en bereikbaarheid voor een betaalbare prijs voorop. Netwerken, werken, eten en drinken gaan hand in hand binnen deze modern opgezette locaties. Wij laten u graag ervaren welke mogelijkheden MyOffice voor u kan bieden.

Kijk voor meer informatie op https://www.my-office.nl/