Sponsoren

Het Klantcontact Café wordt gesponsord door expert organisaties binnen de  klantcontactsector.

Nuance

Nuance is een toonaangevende innovator in intuïtieve, bekroonde conversationele AI die zich aanpast aan elk bedrijf en elke unieke situatie. Als pioniers in de conversationele AI hebben we decennialang een stille technologische revolutie teweeggebracht in menselijke interacties en zijn we een vertrouwde partner geworden van 85% van de Fortune 100-bedrijven.

Slimme oplossingen. Bewezen resultaten.

Kijk voor meer informatie op https://www.nuance.com

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Uitblinqers

Uitblinqers verzorgt in- en outbound communicatie voor diverse A-merken. We matchen onze slimme mensen aan jouw wensen, verhaal, emotie en gedrag. Met ruim 800 hoogopgeleide  merkambassadeurs weten we complexe en commerciële klantvragen direct succesvol af te handelen, via ieder kanaal.
En eenvoudige contacten? Die automatiseren we het liefst in onze Synergy Hub!

Welkom bij Uitblinqers: Klantcontact met IQ!
https://www.uitblinqers.nl

Co-sponsor

Hello Customer is een Belgisch technologiebedrijf dat het meest complete klantfeedback- en inzichtenplatform heeft ontwikkeld voor betere retentiecijfers.

Meer dan ooit hebben organisaties een gevoel van richting nodig om door turbulente tijden te navigeren; een kompas dat hen in staat stelt om de verwachtingen van klanten bij te houden. Daarvoor is klantenfeedback cruciaal; wij willen dat elke organisatie precies weet waarom hun klanten tevreden zijn, waarom ze vertrekken en hoe bedrijven dit kunnen voorkomen. 

Hello Customer bestaat sinds 2015, en zag het levenslicht dankzij Leslie Cottenjé, Bram De Vos en Joeri Pansaerts. Vanuit onze kantoren in Gent bouwen we elke dag aan onze internationale groei.

Kijk voor meer informatie: https://www.hellocustomer.com/nl/

Co-sponsor

TKC digital is dé specialist in kennismanagement. Wij creëren waarde voor onze klanten in hun (digital) service journey.  We besteden hierbij aandacht aan de inrichting van teams, de kwaliteit, inhoud en vorm van  content, servicejourneyprocessen, kennismanagementprocessen, het definiëren en aanhaken van de juiste stakeholders en hoe kennismanagementsystemen hierop aansluiten.

Kijk voor meer informatie op https://www.tkcdigital.com/nl

Co-sponsor

Wij staan voor een inspirerende werkomgeving, om in alle rust te werken, maar ook om samen te werken. Je komt collega ondernemers tegen bij de koffiemachine of in brasserie MyCanteen. Bij MyOffice staan snel internet, gastvrijheid en bereikbaarheid voor een betaalbare prijs voorop. Netwerken, werken, eten en drinken gaan hand in hand binnen deze modern opgezette locaties. Wij laten u graag ervaren welke mogelijkheden MyOffice voor u kan bieden.

Kijk voor meer informatie op https://www.my-office.nl/