Klantcontact Quiz: van online kennisevent naar sector APK!

In het vierde en laatste onderwerp van het Klantcontact Café op 10 december a.s. (om 16:00!) gaat Roelof Hemmen in gesprek met Anja Hulsenboom, voorzitter van de RvA (Raad van Advies) van de Klantcontact Quiz, het grootste online leer- en kennisplatform van de klantcontactsector. 

Waarom is de Klantcontact Quiz zo’n bijzonder event? Op welke manier draagt het bij aan een 9+ kennisniveau binnen organisaties? En waarom wil het bestuur dit event doorontwikkelen tot een heuse sector APK?  Dit en meer bespreken we tijdens de eerste uitzending van het Klantcontact Café! Wil je weten wie de andere tafelgasten zijn (en met welke onderwerpen), check dan onze website en social media kanalen!

Over Anja Hulsenboom
Anja is een van de meest ervaren Experts op het gebied van klantcontact opleidingen van Nederland. Als voormalig bestuurslid van de KSF en lid van de sectorraad SBB (voorheen Ecabo), is ze daarnaast een belangrijke adviseur en ambassadeur binnen de klantcontactsector.

Over Klantcontact Café
Het Klantcontact Café is dé talkshow voor klantcontact professionals uit Nederland en België. Presentator Roelof Hemmen interviewt hierin interessante gasten uit de klantcontactsector met spraakmakende onderwerpen en actualiteiten. Journalistiek, scherp en inhoudelijk.