Roelof Hemmen presentator van Klantcontact Café

Roelof Hemmen is de presentator van de nieuwe talkshow het Klantcontact Café. Hemmen, bekend als voormalig presentator van o.a. het RTL Nieuws en BNR Nieuwsradio, zal in deze rol interessante gasten uit de klantcontactsector interviewen met spraakmakende onderwerpen en actualiteiten. Tevens is Hemmen lid van het Klantcontact Café redactieteam.

Over Roelof Hemmen
In 1993 werd Roelof Hemmen aangenomen bij het RTL Nieuws en was daar achtereenvolgens werkzaam als bureauredacteur, verslaggever en presentator. Vanaf 2003 was hij in de even weken presentator van het 19.30 uur nieuws. In de loop der jaren vormde Roelof een duo met Loretta Schrijver, Mariëlle Tweebeeke, Margreet Spijker en Daphne Lammers. Eind mei 2016 ging hij weg bij het RTL Nieuws, omdat hij zich wilde focussen op radiomaken. Van 2011 tot 2020 was hij dagelijks te horen op BNR Nieuwsradio. Roelof is een veelgevraagd (online) dagvoorzitter en maakt podcasts over uiteenlopende onderwerpen. Sinds de zomer van 2020 is hij newsanchor bij de 538 Ochtendshow.

Over het Klantcontact Café
Het Klantcontact Café is dé talkshow voor klantcontact professionals uit Nederland en België. Presentator Roelof Hemmen interviewt hierin interessante gasten uit de klantcontactsector met spraakmakende onderwerpen en actualiteiten. Journalistiek, scherp en inhoudelijk.