Redactie

De redactie van het Klantcontact Café  bestaat uit professionals uit de klantcontactsector en de media-en entertainment industrie.  

Ilja 400x400

Ilja Gleiser
CEO Inspire

ilja@inspire-group.nl  
www.inspire-group.nl

De carrière van Ilja startte in 1999 op het klantcontact centrum bij een grote financiële dienstverlener in Nederland. Van 2004 tot 2019 heeft hij verschillende operationeel, management en directiefuncties bekleed in binnen en buitenland. In 2019 is Ilja gestart met Inspire (Inspire Sourcing Solutions) een gespecialiseerd uitzendbureau voor de office & klantcontactsector. De dienstverlening loopt uiteen van HR services, recruitment en uitzenden van klantcontact medewerkers en staf, tot aan vakopleidingen en interim management. 

Roelof Hemmen
Presentator, programmamaker 

www.roelofhemmen.nl

In 1993 werd Roelof Hemmen aangenomen bij het RTL Nieuws en was daar achtereenvolgens werkzaam als bureauredacteur, verslaggever en presentator. Vanaf 2003 was hij in de even weken presentator van het 19.30 uur nieuws. In de loop der jaren vormde Roelof een duo met Loretta SchrijverMariëlle TweebeekeMargreet Spijker en Daphne Lammers. Eind mei 2016 ging hij weg bij het RTL Nieuws, omdat hij zich wilde focussen op radiomaken. Van 2011 tot 2020 was hij dagelijks te horen op BNR Nieuwsradio. Roelof is een veelgevraagd (online) dagvoorzitter en maakt podcasts over uiteenlopende onderwerpen. Sinds de zomer van 2020 is hij newsanchor bij de 538 Ochtendshow.