Nieuwe Klantcontact Café opname bij Open Varen!

Op 23 juni a.s. is er weer een nieuwe editie van Open Varen, een van de leukste netwerk events van de klantcontactsector! Klantcontact professionals uit heel Nederland komen hier op een prachtige plek samen om kennis te delen, te netwerken en natuurlijk om heerlijk te varen op de Loosdrechtse plassen. Tijdens het ochtendprogramma zal er dit jaar een opname zijn van het Klantcontact Café (podcast). Presentator Roelof Hemmen (bekend van o.a. RTL4 en BNR) interviewt hierin kopstukken uit de Nederlandse en Belgische klantcontactsector. Wie de tafelgast is houden we nog even geheim, volg onze website en social media kanalen voor meer informatie!

Publiek
Tijdens de opname mag er (voor het eerst) ook publiek aanschuiven. Vind jij het leuk om hierbij aanwezig te zijn? Stuur dan een e-mail naar events@inspire-group.nl. We zullen dan met de organisatie van Open Varen kijken of er nog een plekje beschikbaar is.

Van Klantcontact Café naar Podcast
Het Klantcontact Café is een inspirerend media platform voor klantcontact professionals uit Nederland en België. Na de succesvolle pilot van het Klantcontact Café als (online) talkshow, is het media platform nu uitgebreid met een podcast rubriek. Presentator Roelof Hemmen interviewt hierin interessante gasten uit de klantcontactsector met spraakmakende onderwerpen en actualiteiten.

Over Inspire, de organisator
Inspire is een gespecialiseerd uitzendbureau en sourcingspecialist in de klantcontactsector. Onze dienstverlening loopt uiteen van recruitment, uitzenden of detacheren van klantcontact personeel tot aan vakopleidingen en interim management.