Nieuws

Het Klantcontact Café is een initiatief en productie van Uitzendspecialist Inspire Group.

(Podcast) Het verhaal achter afvalverwerker Renewi en hun klantcontactstrategie!

Renewi is een van de grote spelers in Europa op het gebied van afvalverwerking en recycling. In deze podcast interviewt presentator Roelof Hemmen Programme Director Customer Care Edward van Wingerden over het bijzondere verhaal achter Renewi en zijn missie om de klantcontactstrategie van Renewi beter en toekomstbestendig te maken.

Nieuwe Klantcontact Café opname bij Open Varen!

Dit jaar is het Klantcontact Café aanwezig bij Open Varen, een van de leukste en bekendste netwerk events van de klantcontactsector! Roelof Hemmen interviewt hier weer een kopstuk uit de Nederlandse klantcontactsector!

Het Klantcontact Café breidt uit met Podcast

Na de succesvolle pilot van het Klantcontact Café als (online) talkshow voor klantcontact professionals uit Nederland en België, wordt het media platform nu uitgebreid met een podcast!

Wie zijn de tafelgasten van aflevering 1?

Ben jij nieuwsgierig naar de tafelgasten en de onderwerpen van de eerste uitzending van het Klantcontact Café?  In de maand november zullen wij elke week

Inspire lanceert het Klantcontact Café

Uitzendspecialist Inspire Sourcing Solutions (Inspire) heeft samen met CustomerFirst, dé toonaangevende vaktitel op het gebied van customer servicemanagement en klantcontact, een talkshow voor de klantcontactsector